Talents

Questions about addon itself.
6 posts Page 1 of 1

Talents

 
mxs
Posts: 4
Joined: 22 Nov 2017, 00:12


What talents are used for the included rotations?
Kaminaris
Site Admin
Posts: 293
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


Depends on what class and spec you are asking about.
mxs
Posts: 4
Joined: 22 Nov 2017, 00:12


All of them..
It would be nice to have some kind of "talents used" listed with the profiles.
Is this possible?
Mergol
Posts: 6
Joined: 02 Oct 2017, 18:02


There is a way to figure them out, one by one, just clear your actionbars and remove all the spells. Attack a doll and maxdps will inform/bug you about missing Talents, now ad whatever it requests ;)
Kaminaris
Site Admin
Posts: 293
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


You can check source fies or topics about "original rotation". There are usually something like this:
_talents[_TalentNameOrSpell]
mxs
Posts: 4
Joined: 22 Nov 2017, 00:12


Oh i thought you made the inclueded rotations..
Still cant find any talents used lists with the standard scripts..
My dps is half of manual now xD
Can you please make a talents used with every standard rotation you make?
It would help alot!
6 posts Page 1 of 1
drogie łóżka stolik kawowy stół dębowy rozkładany