Can't Frost spec to work

4 posts Page 1 of 1
Daspanker
Posts: 2
Joined: 02 Jul 2017, 02:35


The Module for Frost Mage isn't working. For me it isn't. So I tried coping and pasting the one you have have in this form in the custom part of the add on and it's giving me errors. I don't know if you need to up date the Module for frost mages.
Kaminaris
Site Admin
Posts: 298
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


Well, those "errors" are damn important.
Daspanker
Posts: 2
Joined: 02 Jul 2017, 02:35


Sorry I'm a noob to this addon. What do I need to show you or tell you? Error said fail to load custom set up
Kaminaris
Site Admin
Posts: 298
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


Screenshot with error. And when it happened.
4 posts Page 1 of 1
drogie łóżka stolik kawowy stół dębowy rozkładany