Could Not Load Module Paladin

25 posts Page 1 of 3
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


MaxDps v 8.0.3
MaxDps Paladin v 8.0.1

Everything seems to be working right for my ret paladin, except for the error shown in this screen cap. Not throwing any LUA errors.
2018-08-14.png
2018-08-14.png (234.04 KiB) Viewed 832 times
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


Just wanted to let you know that the new version of MaxDPS seems to have solved this issue with the paladin module.

Update: never mind, still happening


...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-7.lua:29: in function <...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:25>
...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-7.lua:64: in function `Fire'
...gSack\Libs\LibSharedMedia-3.0\LibSharedMedia-3.0-6010002.lua:239: in function `Register'
MaxDps\Modules/custom.lua:16: in function <MaxDps\Modules/custom.lua:14>
(tail call): ?
MaxDps\core.lua:203: in function `InitRotations'
MaxDps\core.lua:146: in function `?'
...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-7.lua:119: in function <...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:119>
[C]: ?
...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-7.lua:29: in function <...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0.lua:25>
...ore\libs\CallbackHandler-1.0\CallbackHandler-1.0-7.lua:64: in function `Fire'
DataStore\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0-4.lua:120: in function <DataStore\libs\AceEvent-3.0\AceEvent-3.0.lua:119>

Locals:
InCombatSkipped
Kaminaris
Site Admin
Posts: 322
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


Test again with only MaxDps and class module enabled.
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


I have tried to catch another error report, but no luck. Yet I am still getting the error about not being able to load the module. I am using BugGrabber/BugSack to capture this but it isn't showing anything. Is there another way? Only addons loaded were those two, MaxDPS core and the pally module.
Kaminaris
Site Admin
Posts: 322
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


type /maxdps
post screenshot (FULL RESOLUTION) may be to imgur
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


I expected to see some kind of error log but I just get chat box full of the same error already reported.

https://imgur.com/a/o70CPEO
Kaminaris
Site Admin
Posts: 322
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


Unistall both addons and completely purge their settings. Install them again.
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


Uninstalled MaxDps Rotation Helper and MaxDps Paladin, deleting settings through Twitch, then going back into my wow folders and making sure anything to do with those two addons was removed. Nothing in saved variables any where I can find.

https://imgur.com/a/pmbgfDZ
Kaminaris
Site Admin
Posts: 322
Joined: 25 Jun 2017, 03:45


when you typed
/maxdps
in chat, you didnt see any window?
elekayl
Posts: 16
Joined: 08 Aug 2018, 19:45


Sorry, just a blank custom module window, it didn't look important.

https://imgur.com/a/pmbgfDZ
25 posts Page 1 of 3
drogie łóżka stolik kawowy stół dębowy rozkładany